ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-1: Τον στρίμωξε στα σχοινιά και τον έβγαλε νοκ άουτ

18 Νοεμβρίου 2018, 17:45
A+ A-
Ανώτεροι σε όλο το ματς οι Χαλκιδέοι.

Καταιγιστικός ήταν ο ΑΟ Χαλκίς και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της Εύβοιας στη Γ' Εθνική νικώντας με 4-1 τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Ο ΑΟΧ έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα και στρίμωξε στα σχοινιά τους φιλοξενούμενους, που έκαναν πολλά λάθη και απογοήτευσαν, ενώ στο τέλος θύμιζαν νοσοκομείο με τρεις αναγκαστικές αλλαγές (χτύπησαν οι Μπασινάς, Μώρος και Μπαλόζι).

Ο ΑΟΧ έβγαλε υπεροχή με το καλημέρα και στο 7' από μπαλιά του Γιαλαμίδη, η άμυνα της Ερέτριας έχασε τη φάση και ο Ντάμπος που βρέθηκε φάτσα με τον Μπασινά δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 1-0.

Στο 15' ο Πατερίτσας έκλεψε την μπάλα από τον Ρούσσο, έβγαλε την παράλληλη πάσα, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Στο 16' η Ερέτρια βγήκε μπροστά, ο Αμαραντίδης πάσαρε στον Βαλκάνο, αλλά το σουτ από πλάγια του δεύτερου απέκρουσε σε κόρνερ ο Σταυριανός.

Στην εξέλιξη της φάσης (17') η Ερέτρια κέρδισε φάουλ -πάλι- με τον Βαλκάνο. Εκτελέστηκε από τον ίδιο και ο Κοντός με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Χαλκίδα, όμως, ξαναπήρε γρήγορα τα ηνία και το προβάδισμα στο σκορ.

Μετά από συνεργασία των Πατερίτσα και Παπαδάκη στο 20', ο δεύτερος βρέθηκε σε θέση βολής, αστόχησε στο πρώτο σουτ (απέκρουσε ο Μπασινάς), αλλά πήρε το "ριμπάουντ" και πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 2-1.

Στο 28' από ωραία ενέργεια του Χαραλαμπίδη, ο Ντάμπος σούταρε άουτ, ενώ η Ερέτρια θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 33', αλλά ο Τόρα από το ύψος της μικρής περιοχής κλώτσησε αέρα.

Στο 34' από πλεονεκτική θέση αστόχησε ο Παπαδάκης για τη Χαλκίδα, ενώ στο 38' γράφτηκε το 3-1.

Ο Βέργος έκλεψε την μπάλα από τον Ρούσσο (σ.σ. του πήρε και το πορτοφόλι) και με μία εξαίσια διαγώνια λόμπα "κρέμασε" τον Μπασινά που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Στο β' ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, με την Ερέτρια να δείχνει ανήμπορη να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Το κερασάκι στην τούρτα για τον ΑΟΧ έβαλε ο Παλαιολόγος με συρτό σουτ στο 84' (μετά από υπέροχη ασίστ του Μπουζούρα) κάνοντας το 4-1.

Να σημειώσουμε ότι από ένα σημείο και μετά στο Στάδιο (λόγω και του καιρού) είχε ...σκοτεινιάσει, αλλά ως γνωστόν, προβολείς δεν υπάρχουν...εν έτη 2018. Εύγε..!

Διαιτησία: Πόγκας, Δάλλας-Νέγρης (Εύβοια).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Λύκος): Σταυριανός, Δούλος, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουζούρας, Βέργος (85' Σπυριδάκης), Ντάμπος, Παπαδάκης (67' Παλαιολόγος), Πατερίτσας (74' Πλούμης), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (77' Σταματούκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Βαλκάνος): Μπασινάς (62' λ.τρ. Ναβροζίδης), Μετσανάι, Ρούσσος, Βαλκάνος, Κοντός, Καλοχωρίδης, Μπαλόζι (36' λ.τρ. Σμπιλήρης), Ντουλάβέρης, Μώρος (42' λ.τρ. Κορακιανίτης), Τόρα, Αμαραντίδης.    

Επιστροφή