ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Και ο Μάριος Ρέτσας θα φορέσει τη φανέλα του

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Και ο Μάριος Ρέτσας θα φορέσει τη φανέλα του
6 Οκτωβρίου 2018, 10:12
A+ A-
Επανήλθε και ο 18χρονος Γιώργος Ρουκλιώτης  

Η κάθοδος ...της Δημοτικής Ενότητας του Αυλώνος προς την Κάρυστο, με ...οδηγό τον Γιώργο Τζόκα, που επανήλθε στον πάγκο της τοπικής ομάδας, συνεχίστηκε με τον Μάριο Ρέτσα.

Μετά τους Γιώργο Κότσαρη, Αγγελο Φραγγή και Βασίλη Βασιλείου, μετακόμισε ποδοσφαιρικά στην ομάδα του νοτιότερου άκρου της Εύβοιας και ο πολύπειρος Μάριος Ρέτσας.

Ενας μεσοεπιθετικός, που έχει πιάσει τα δεύτερα ....άντα, αλλά παραμένει αειθαλής και πάντα επικίνδυνος για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ο Ρέτσας έχει ξεκινήσει από το Νηλέα Νεοχωρίου, ομάδα του τόπου καταγωγής του,  με τον οποίο πρωτόπαιξε και στην Α' κατηγορία την περίοδο 2000-2001.

Πολύ νεαρός πήγε στο Λήλα, μια σεζόν πριν κερδίσει η ομάδα του Βασιλικού την άνοδό της στη Γ' Εθνκή, την οποία πανηγύρισε και ο ίδιος. Ομως, είχε την ατυχία να τραυματιστεί και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Επανήλθε στο Νεοχώρι και στη συνέχεια αγωνίστηκε με Αυλωνάρι και Δύστο στην Α' ΕΠΣΕ, όπου για τελευταία φορά συμμετείχε με τον Ταμυναϊκό, όταν πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι. Φόρεσε ακόμη τη φανέλα των Κονιστρών, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο αγαπημένος του Νηλέας.

Συνολικά έχει στην Α' κατηγορία της Εύβοιας 248 συμμετοχές και έχει σημειώσει 68 γκολ (στη Δ' Εθνική με Λήλα 20 συμμετοχές και 3 γκολ).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΡΟΥΚΛΙΩΤΗ

Στην ομάδα της Καρύτσου, όμως, επανήλθε κι ένας παίκτης νεαρός και ταλαντούχος. Ο 18χρονος ακραίος Γιώργος Ρουκλιώτης θα την ενισχύσει φέτος, μετά τις εμπειρίες που πήρε  στον Αχαρναϊκό.

Επαιξε στην Κ-20 της ομάδας του Μενιδίου και ήταν βασικός στο αντίστοιχο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ (16 συμμετοχές και 2 γκολ), φθάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Επιστροφή