ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μηδενισμός και πρόστιμο για τον ΑΟΧ - Δεν πηγαίνει στα Ψαχνά

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μηδενισμός και πρόστιμο για τον ΑΟΧ - Δεν πηγαίνει στα Ψαχνά
4 Ιανουαρίου 2020, 13:04
A+ A-
Ο Ηρακλής κερδίζει με 3-0 άνευ αγώνα.

Οριστική είναι η απόφαση των παικτών του ΑΟ Χαλκίς να μην κατέβουν στον σημερινό αγώνα (3μ.μ.) με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Πολλοί πίστευαν ότι έστω και την τελευταία στιγμή οι ποδοσφαιριστές των κυανόμαυρων θα άλλαζαν ...ρότα και θα έδιναν το "παρών" στο γήπεδο Ψαχνών, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε ανοιχτά για κοροϊδία και εμπαιγμό από πλευράς διοίκησης, και έτσι σήμερα δεν θα εμφανιστούν στο γήπεδο, κάνοντας πράξη αυτό που αποφάσισαν την παραμονή πρωτοχρονιάς.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, ο Ηρακλής κερδίζει (3-0 στα χαρτιά) το ματς, ενώ ο ΑΟΧ μηδενίζεται και θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Να σημειώσουμε ότι σε προσωπική δήλωση προχώρησε και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τοκπασίδης, ο οποίος ανέφερε: "Ξέρω πολύ καλά τι έχουμε περάσει αυτό το διάστημα και πόσο μάλλον εγώ ατομικά και δεν αλλάζω γνώμη. Προσπάθησα να δώσω ακόμη μία ευκαιρία, μετά απ’ τις τόσες πολλές που έχουμε δώσει, ώστε να λυθούν τα θέματα της ομάδας και να μην δώσουμε τροφή για σχόλια και απειλές, έστω και για τελευταία φορά και για το καλό της ομάδας. Αλλά έχουμε 100% δίκιο, σ’ ότι και να μας προσάψουν".

Επιστροφή