ΑΥΛΙΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-3: Απόδραση με διπλό σε ντέρμπι τοπικό

ΑΥΛΙΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-3: Απόδραση με διπλό σε ντέρμπι τοπικό
19 Οκτωβρίου 2019, 21:36
A+ A-
Πολύς κόσμος και ...κατάσκοποι παρακολούθησαν το μεγάλο ματς της Β' ΕΠΣΕ.

Είχε νικητή το ντέρμπι της Αυλίδας ανάμεσα στον ΑΟ Αυλίδας και τον Απόλλωνα Παραλίας κι αυτός ήταν ο φιλοξενούμενος, που επικράτησε με 3-1, σε ένα ματς με πολύ νευρικότητα, αρκετές αψιμαχίες, αλλά και τους νικητές σε γενικές γραμμές να είναι καλύτεροι και να παίρνουν δίκαια το τρίποντο.

Στο ξεκίνημα, πάντως, του ματς, η Αυλίδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί, αλλά δεν αξιοποίησε την υπεροχή της.

Ετσι, στο 24' ο Απόλλων Παραλίας βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε πρώτος το σκορ, κάνοντας το 0-1 με γκολ του Πατρινού.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 32' ο Μάλλιαρης βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής και ισοφάρισε σε 1-1.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλίας Πάνος Ελευθερίου προχώρησε σε δύο αλλαγές και προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του για να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στους φιλοξενούμενους.

Στην πρώτη επίσκεψη του Απόλλωνα στα αντίπαλα καρέ (στο 52') ο Ζία πετάχτηκε ανάμεσα σε δυο αμυντικούς και με φοβερό "βολεδάκι" έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του εμβρόντητου Κηρόπουλου που έκανε ντεμπούτο, για το 1-2.

Στη συνέχεια ο Απόλλων πήρε για τα καλά την πρωτοβουλία με κινητήριο μοχλό τον Κηπιώτη, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, ιδιαίτερα δραστήριο τον Γκριτζάλα, αλλά και πολύ κινητικό τον Αρβανάκο.

Και στο 62' ο Απόλλων έβαλε γερές βάσεις για να φύγει με το διπλό από το σπίτι του γείτονα, όταν ο Γκριτζάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο γήπεδο της Αυλίδας βρέθηκε πολύς κόσμος (αναμενόμενο), καθώς και ...κατάσκοποι-προπονητές ανταγωνιστικών ομάδων, όπως οι Μάλαμας (Μιαούλης), Σταματίου (Καλοχώρι/Παντείχι), Τζόκας-Καράπας (Νεοχώρι). 

Τα πολλά νεύρα ανάγκασαν τον διαιτητή Παπακυριάκο να βγάλει από το τσεπάκι του 15 φορές την κίτρινη κάρτα, αλλά καμία απ' αυτές δεν ...δίπλωσε.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Παππάς-Δούκας.

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑ (Αργύρης Μαστραγγελής): Κηρόπουλος, Μπούμπακ (41' Βισβίνης), Παυλίδης, Ζαζάς, Βάθης, Κάκιος, Μάλλιαρης, Θωμάς (65′ Αγγελώνιας), Ντασιώτης (79′ Θωμ. Παπαδόπουλος), Θάνος (72′ Βοϊλάκης), Παπαρούνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Παμφίλης, Ρίζος, Ζία (63′ Κ. Κοροβέσης), Δημητρίου, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος, Λουκάς, Κηπιώτης (80′ Καράι), Λεοντάρης (46′ Παναγιώτου), Μεταξάς (46′ Γκριτζάλας), Αρβανάκος.

Επιστροφή