Σταματήστε να βάζετε έτσι το highlighter!

Σταματήστε να βάζετε έτσι το highlighter!
20 Αυγούστου 2019, 10:24
A+ A-
Γιατί πετυχαίνετε να δείχνετε ιδρωμένες αντί λαμπερές..

Το highlighter το καλοκαίρι είναι αυτό που αναδεικνύει το μαύρισμά σας, γι' αυτό και το επιλέγετε στο καθημερινό σας μακιγιάζ. Μερικές φορές όμως μετά το τέλος της εφαρμογής του,  βλέπετε ότι δείχνετε σαν να είστε ιδρωμένη  αντί λαμπερή και σκέφτεστε ότι κάτι πήγε στραβά ή ότι πρέπει να αλλάξετε μάρκα highlighter.. Το πρόβλημα όμως βρίσκεται αλλού..

Υπάρχει ένα πράγμα που μάλλον κάνετε λάθος, τα πάντα στο Highlighter εξαρτώνται από την τοποθέτηση. Πρέπει να το βάλετε στα σωστά σημεία για να αναδείξει το πρόσωπό σας. Γνωρίζετε πως αν το βάλετε πολύ κοντά στα μάτια  θα αναδείξετε τις ρυτίδες, αν πάλι το βάλετε γύρω από τη μύτη θα αναδείξει τους διεσταλμένους πόρους.  Τι κάνετε λοιπόν λάθος; Μήπως το βάζετε στο μέτωπο;

Μπορεί οι bloggers να το φορούν έτσι στο Instagram αλλά  το Instagram δεν είναι η πραγματικότητα. Το φορούν σε ελεγχόμενο περιβάλλον με συγκεκριμένα φώτα. Εσείς από την άλλη το φοράτε και βγαίνετε στον πραγματικό κόσμο.

Φορέστε λοιπόν το highlighter στα ζυγωματικά και τη ράχη της μύτης σας. Και θα δείτε έτσι θα είστε λαμπερή και όχι ιδρωμένη!

Επιστροφή