Galaxy Watch Active2

Galaxy Watch Active2
18 Αυγούστου 2019, 17:56
A+ A-
Αλλάζει με βάση τα ρούχα σου

Η Samsung αποκάλυψε το Galaxy Watch Active2, την τελευταία προσθήκη της στη σειρά Galaxy smartwatch. Το Galaxy Watch Active2 διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη – με διάμετρο 44χιλ. και 40χιλ. - και δύο στυλ: από ελαφρύ αλουμίνιο με πρακτικό φθοροελαστομερές (FKM) λουράκι και από premium ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι.

 

Το Galaxy Watch Active2 κυκλοφορεί με μια ολοκαίνουρια αναβάθμιση στην χαρακτηριστική περιστρεφόμενη οθόνη της Samsung, καθώς την μετατρέπει σε ψηφιακή για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την πλοήγηση, ενώ μεγιστοποιεί το μέγεθός της. Πλέον, η κυρτή οθόνη Super AMOLED, περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, εναλλάσσοντας τις διαθέσιμες προβολές, καθιστώντας την επιλογή της επιθυμητής εφαρμογής πιο εύκολη από ποτέ.

 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα  προσαρμογής του καντράν του Galaxy Watch Active2 με τον αλγόριθμο εξαγωγής χρώματος My Style, διαθέσιμο στην εφαρμογή Galaxy Wearable. Οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίσουν τα ρούχα τους, να επιλέξουν μέσω από πέντε διαφορετικά χρωματικά μοτίβα, και να αλλάξουν στη στιγμή την πρόσοψη του smartwatch τους για τη δημιουργία διαφορετικού στυλ κάθε μέρα ή για την αποθήκευση της αγαπημένης τους εκδοχής, για μετέπειτα χρήση.

Επιστροφή