ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΦΙΕΣΤΑ: Κάηκε η πλατεία της Βάθειας για τους πρωταθλητές

19 Μαΐου 2019, 23:55
A+ A-
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Δαφνή.

Τη δική του φιέστα πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (19/5) ο Αμαρυνθιακός, που πανηγύρισε στην κεντρική πλατεία της Βάθειας την κατάκτηση του τίτλου στο νότιο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ και την άνοδο, μετά από μια δεκαετία, στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας.

Η κεντρική πλατεία "κάηκε" από τους πυρσούς και τα πυροτεχνήματα, ενώ είχε στηθεί και μία ειδική εξέδρα, που υποδέχτηκε τους πρωταθλητές-παίκτες του Μπάμπη Γεωργίου (προπονητής της ομάδας).

Οταν οι αρχηγοί σήκωσαν το τιμημένο επικράτησε έγινε ...χαμός από τις εκδηλώσεις χαράς των ανθρώπων και των φίλων της ομάδας, που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ενώ από πλευράς ΕΠΣΕ το "παρών" έδωσαν και οι Γιάννης Ρέτσας, Γιώργος Πίσχινας και Δημήτρης Ιωσήφ.

Στη φιέστα επικράτησε και συγκίνηση, όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ερετριανού παράγοντα, Νίκου Δαφνή, ο οποίος έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.

Μετά τη φιέστα είχε στηθεί και μπουφές με γλυκά από τη διοίκηση για τους φίλους της ομάδας, που πανηγυρίζουν, καθώς την ερχόμενη σεζόν θα βλέπουν την ομάδα τους στην κορυφαία κατηγορία του νομού.

Το egnomi.gr ήταν εκεί και σε ...επόμενες αναρτήσεις θα δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ, αλλά και βίντεο από την φαντασμαγορική -για τα τοπικά δεδομένα- φιέστα του Αμαρυνθιακού...

Επιστροφή