ΑΙΔΗΨΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-5: Με πεντάρα έφτασε τα 90 γκολ

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-5: Με πεντάρα έφτασε τα 90 γκολ
12 Μαΐου 2019, 22:57
A+ A-
Αρκετος κόσμος στο γήπεδο και τα έσοδα δόθηκαν για φιλανθρωπ8κο σκοπό 

Με εκτός έδρας πεντάρα επί της Αιδηψού ...τέλειωσε τη σεζόν ο Ηρακλής Ψαχνών, που ήταν η πιο παραγωγική ομάδα στο πρωτάθλημα με 90 γκολ συνολικά, ωστόσο δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Ο Ηρακλής που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα ματς, είχε επιθετικά κέφια, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ (0-1) στο 21' με σουτ έξω απ την περιοχή από τον Κόφι Γιαντόμ (φωτό).

Στο 39' ο Δημήτρης Αγγελάτος με τονκαλό του πόδι, το αριστερό, έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Βγαίνοντας απ' αυτά, ο Ντούμας έβαλε κι αυτός το όνομά του στους σκόρερ της αναμέτρησης ανεβάζοντας στο 47' τον δείκτη στο 0-3.

Στο 60' ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και ο Παναγιώτης Σκριβάνος που το εκτέλεσε εύστοχα έκανε το 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη επικράτηση των Ψαχνιωτών.

Η Αιδηψός αντέδρασε προσωρινά στο 72' και μείωσε σε 1-4 με τον Ι. Μπιμπάι, αλλά ο Ηρακλής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 81' ο Σιαράπης αφού απεφυγε τον Κυριακού έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία και έγραψε το τελικό 1-5.

Ο αγώνας, πάντως, για τους γηπεδούχους είχε περισσότερο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον αφού όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό (σε κάποιον συμπολίτη με πρόβλημα υγείας).

Ο κόσμος μάλιστα, ανταποκρίθηκε αρκετά και κάθισε ...και αναπαυτικά στη νέα εξέδρα που τοποθετήθηκε πρόσφατα από το Δημο.

Ακομη, η διοίκηση της ομάδας τίμησε στη διάρκεια του ημιχρόνου έναν ποδοσφαιριστή που παραμένει στις επαλξεις, τον Στάθη Χασανδρινο, ο οποίος έπαιξε και 10 λεπτά στο ματς. Την πλακέτα έδωσε ο Θανάσης Τσακιρογλου, αντιπρόεδρος του ΔΣ.

Διαιτησία: Ρέτσας, Δελχάς-Βελέντζας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Κυριακού, Χ. Φώτου (63′ Φαράντος), Καραγκούνης, Ηλ. Στεργίου (80′ Χασανδρινός), Μιχ. Αναγνώστου, Γοργομάτης (42′ Τίτο Μπιμπάι), Γκοτζάι, Νικ. Αναγνώστου, Αντρ. Μπιμπάι, Αργ. Στεργίου, Παπατζίκος (52′ Μηλόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Γεωργίου, Χασαπίδης, Χατζηαντωνίου, Τσολάκος, Σπανός, Γιώρ. Αγγελάτος, Δημ. Αγγελάτος (52′ Αλαφάκης), Σιαράπης, Ντούμας (60′ Σαρρής), Γιαντόμ (70′ Γουρζουλίδης), Σκριβάνος.

Επιστροφή