ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3: Πήρε ρεβάνς ...για τον α' γύρο και την προϊστορία

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3: Πήρε ρεβάνς ...για τον α' γύρο και την προϊστορία
4 Μαΐου 2019, 22:44
A+ A-
Ο Καρλής ήταν το κεντρικό πρόσωπο του ματς.

Με διπλό (1-3) από το Βασιλικό πέρασε το Αυλωνάρι ...και η σημερινή ήταν η τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη μετά τα "τρίποντα" σε Ωρεούς και Δροσιά.

Παράλληλα το Αυλωνάρι πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα (0-1) στον αγώνα του α' γύρου κόντρα στον Λήλα, αλλά και για την προϊστορία στο Βασιλικό που δεν ευνοεί το ΑΟΑ.

Το 2012 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής το Αυλωνάρι είχε περάσει ξανά νικηφόρα με γκολ του Σεϊντόπουλου (0-1), αλλά τις πέντε σεζόν που ακολούθησαν, και οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Α' ΕΠΣΕ, στο Βασιλικό, ο Λήλας κέρδισε 4 φορές και ένα ματς ήρθε ισόπαλο (0-0) την περίοδο 2016-2017.

Σήμερα ο Λήλας έβαλε τις βάσεις για να πάρει κι άλλη νίκη, αλλά η εξέλιξη του ματς του επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις. Βασικά το Αυλωνάρι σκόραρε τέσσερις φορές, τρεις στην εστία του Λήλα και μία στην ...δική του εστία.

Κι αυτό διότι το γκολ με το οποίο ο Λήλας άνοιξε το σκορ (1-0) στο 25' σημειώθηκε με αυτογκόλ του Κοκκάλα.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41' ο Κούρτης έκανε το 1-1, ενώ στο β' ημίχρονο, σε κεντρικό πρόσωπο του ματς μετατράπηκε ο Καρλής.

Ηταν αυτός ο οποίος στο 76' σημείωσε το 1-2 και ο ίδιος παίκτης στο 82' κλείδωσε το τρίποντο των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Γκάτσος, Κοντογιαννίδης-Δούκας.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Αγραφιώτης, Κικίδης, Βάθης, Χαζαρίδης (81′ Μανικιώτης), Τσούρα, Βαγγελή (78′ Μακρής), Παπίλας, Ζευγολάτης (66′ Σιμιτζής), Αλεξίου, Πεσχύρας, Αναγνώστου.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος (64′ Καρλής), Καράπας, Καρατζάς, Κοκκάλας, Παππάς, Φωτιάς, Κούρτης (87′ Κούκης), Μπράχα (87' Δήμου), Λαθουράς (78′ Βασ. Τσαλιαγκός), Μανδράκας.

Επιστροφή