ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ενημερωθείτε για τον ΚΑΠ και ...απολαύστε το ποδόσφαιρο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ενημερωθείτε για τον ΚΑΠ και ...απολαύστε το ποδόσφαιρο
20 Απριλίου 2019, 09:45
A+ A-
Το φωτορεπορτάζ από τη συγκέντρωση-συζήτηση που έγινε στα Κριεζά με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Νότιας Εύβοιας

 

Εκπρόσωποι από 15 σωματεία έδωσαν το "παρών" στην ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση που διοργανώθηκε από τη διοίκηση της  ΕΠΣΕ στα Κριεζά με τις ομάδες της Εύβοιας και τους παρατηρητές της περιοχής.

Ο πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου μίλησε για τους κανονισμούς ποδοσφαίρου και ζήτησε από τους παράγοντες να ενημερώνονται συνεχώς,ενώ για άλλη μια φορά τόνισε ότι παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές, "όλοι μαζί είμαστε ένα" και πρέπει να συμβάλουν και να προσπαθούν για την ανάπτυξή του ποδοσφαίρου.

Μίλησε ακόμη για το τι πρέπει να κάνουν οι παρατηρητές αγώνων, ζήτησε να έρθουν στη νέα σχολή διαιτησίας νέοι και νέες από την περιοχή και παρότρυνε όλους "να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο", συμπληρώνοντας ότι "πρέπει να δεχόμαστε και τα διαιτητικά λάθη, γιατί όλοι κάνουμε λάθη και οι παράγοντες και οι παίκτες και οι προπονητές".

Από την ΕΠΣΕ παραβρέθηκαν και οι Γ. Πίσχινας, Αντ. Παπαδάκης, Ιω. Ρέτσας, Τάσος Τσεκούρας και το μέλος της ΕΔ Μπάμπης Καρατζάς.

Τις ομάδες εκπροσώπησαν οι Τάσος Κατσινόπουλος, Βασ. Κοτσιφάκης (Ταμυναϊκός), Περικλής Κούκης, Δημήτρης Φραγκούλης (Αυλωνάρι), Νίκος Δεμερτζής, Δημήτρης Νίκας (Αιγέας Πετριών), Νίκος Χατζής, Μπάμπης Γεωργίου (Αμαρυνθιακός), Δημήτρης Ρέρρες (Αγιος Λουκάς), Χρήστος Λαθουράς (Δύστος), Παναγιώτης Παναγιώτου (Ζάρητρα), Τάσος Βέκιος (Κονίστρες), Χαραλαμπος Μαζαράκης (Αρης Αγ. Ιωάννη), Αναστάσιος Καράπας (Νηλέας Νεοχωρίου), Νίκος Περήφανος (Αναγ. Μονοδρίου), Αγγελος Ιωάννου (Κριεζά), Αγγελος Τσούλης, Γιάννης Παγκάκης, Θοδωρής Κορδώνης  (Νέα Στύρα), Βαγγέλης Ντόβολης (Aίολος), Θανάσης Λαψάνης (Μαρμάρι).

Ηταν εκεί ακόμη, ο διαιτητής Στράτος Ντούρας (ένας από τους ελάχιστους από την περιοχή), οι παρατηρητές Σπύρος Μασταλούδης, Βασίλης Τσομάκας, Δημήτρης Καραμπίνης κ.α.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του egnomi.gr.

 

Επιστροφή