ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-0: Κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2-0: Κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα
6 Απριλίου 2019, 20:56
A+ A-
Εστω και στο τέλος της σεζόν η ομάδα της Εύβοιας έβγαλε ...νικηφόρα αντίδραση.

Μέσα από συμπληγάδες πέτρες ταξίδεψε φέτος ο Απόλλων Ερέτριας στη Γ' Εθνική και παρότι έχει πέσει εδώ και καιρό στο τοπικό, σήμερα, έβγαλε νικηφόρα αντίδραση και κατέκτησε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν (σ.σ. το πρώτο ήταν με τον Χαραυγιακό στον α' γύρο).

Η Ερέτρια παράλληλα τράβηξε και την πρίζα από την Κόρινθο που έπεσε κι αυτή, καθώς μία αγωνιστική πριν το φινάλε οι τρεις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά είναι ο ΑΟ Χαλκίς, η Κόρινθος και η Ερέτρια.

Στο 10' ένας αμυντικός, ο Σπύρος Κόντος, έκανε το 1-0 για της ομάδα της Εύβοιας, ενώ ένας εξτρέμ, ο Γιάννης Μώρος (φωτό), πέτυχε στο 78' το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το πρώτο γκολ ήταν ...καρμπόν του ...πρώτου γκολ στον τελικό Κυπέλλου με την Αρτάκη. Ο Τόρα εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια κι αυτή τη φορά ο Κόντος που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο γκολ, ο Μώρος τρύπησε την άμυνα της Κορίνθου, όπως είχε κάνει και στο πρώτο νικηφόρο ματς της σεζόν (στο Ενωσιακό πάλι) με τον Χαραυγιακό στο 93'.

Οι αμυντικοί της αντίπαλης ομάδας δεν τον πρόλαβαν και με πλασέ ο Ερετριανός έκανε το 0-2.

Ο Μώρος σήμερα έπαιξε στην κορυφής της επίθεσης της Ερέτριας (έχοντας συμπαραστάτη και τον Κορακιανίτη) και ταλαιπώρησε αφάνταστα της άμυνα της Κορίνθου που παρατάχθηκε με 3-5-2.

Ο Τόρα έπαιξε περισσότερο σαν δεκάρι. Ακόμη, ο κόουτς της ομάδας Δημήτρης Βαλκάνος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας που προέρχονται από την Ακαδημία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης (87′ Μητακίδης), Τσίγκας, Ζαχαρόπουλος, Κόντος (84′ Πετράκης), Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Σεόλ, Αντζέλι, Μώρος (88′ Τρεγκάι), Τόρα, Κορακιανίτης (86′ Κικίδης).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μαλιαρίτσης, Καραγιάννης, Ντόκο, Βαρδακώστας (80′ Λαδένογλου), Βελέντζας, Νέδος, Τσακυργιάννης (32′ Γάλας), Σίδερης, Μαναριώτης, Ράπτης, Κατσούκης.

 

Επιστροφή