ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 3-0: Καθαρή επικράτηση μέσα στο σπίτι του

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 3-0: Καθαρή επικράτηση μέσα στο σπίτι του
13 Μαρτίου 2019, 20:15
A+ A-
Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Σε άνετο απόγευμα (τουλάχιστον όσον αφορά την έκταση του σκορ) εξελίχθηκε η μάχη με το Καλοχώρι/Παντείχι για την ομάδα της Δροσιάς, η οποία επικράτησε με 3-0 στο γήπεδό της.

Νωρίς-νωρίς άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, μόλις στο 5', με ένα εξαιρετικό γκολ του Βαρσαμά (φωτό), ο οποίος είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός θέσης και με σουτ σχεδόν από το κέντρο έκανε το 1-0.

Στο 36' ο Βαρσαμάς από σκόρερ έγινε δημιουργός. Έβγαλε την ασίστ στον Μπασούκο κι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδωσε στον ΑΠΚΟ ισχυρό προβάδισμα με 2-0.

Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων επιτεύχθηκε στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65', όταν από μακρινή μπαλιά, ο Χάρης Ελευθερίου (στην κόντρα) μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Δρεναφτσή για το τελικό 3-0

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Δάλλας - Αντωνίου.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημ. Αντωνόπουλος): Αραβανής, Νάνος, Σειντάραση, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Σωκρ. Ελευθερίου, Σουλιωτάκης (84’ Κορδώνης), Χαρ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς (62’ Τζέμος), Μπασούκος (78’ Καρλατήρας).

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάν. Φούρλης): Δρεναφτσής, Βλάχος (60’ Σακάλογλου), Καραλής (72’ Σιγανός), Ζιζολί, Σαμαρτζής, Δαμπάνης, Πάλλης, Β. Ζαχαριάδης  (72’ Π. Ζουρμπουλής), Χ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης.

Επιστροφή